Nedávno mě potkalo něco, ž čeho mi je ještě dnes do pláče...

Vedla jsem totiž rozhovor s jedním klukem, který mi tvrdí a do teď tvrdí, že Bůh neexistuje. On sám totiž vyznává satanismus. A proto se i s vámi chci podělit o jeho příběh a poprosit Vás o modlitbu za něj, protože je opravdu ztracený.

 

Náš rozhovor začal celkem obyčejnou debatou o všem možném, když už jsme si řekli všechno, co se stalo, za tu dobu, co jsme se neviděli. Zeptala jsem se ho jednu otázku, která ho hodně zaskočila. Zeptala jsem se ho, co si myslí o Bohu.

On na mě pohlédl, na krku měl řetížek a na něm přívěšek, který ale nebyl vidět, ptotože ho měl pod tričkem. Pomalu ho vytáhl a ukázal mi ten přívěšek a řekl: ,,Tohle si myslím o Bohu, jsem satanista"

Na tom přívěšku měl totiž Bafomet.

Já opravdu nevěděla co mu na to odpověděť a tak jsem se ho znovu zeptala, co si teda myslí o Bohu.

On mi na to odpověděl, že žádný bůh není, že každý je bohem sám sebe. A že nesnáší křesťanství.

Já jsem jen stála a nic neříkala, protože s taakovým člověkem jsem se v životě nepotkala.

Začal mi vykládat o to, jak je podle něj satanismus normální a že má normální teorie narozdíl od křesťanství. Po chvíli ticha se mě zeptal na jednu otázku: ,,Ty si vážně myslíš, že když se vyzpovídáš, že jsi čistá?"

Já už jsem opravdu nevěděla, co odpovědět a tak jsem odpověděla otázkou, která ho poměrně dostala. Zeptala jsem se ho, jestli ví, že je úplně ztracený. On jen mlčky pohlédl na svůj přívěšek a řekl, že se stal satanistem a že to nehodlá měnit, že jej už mnoho lidí přemlouvalo, ať se obrátí k Bohu, ale on vždy odmítl a hrdě se prohlašuje satanistou.

Když jsem mu řekla, že Bůh existuje, že to vím, protože jsem s ním mluvila on se na mě znovu podíval a řekl, že takových "báchorek" už slyšel dost. A že měl od malička zakazován kostel a je za to rád, protože jinak by věřil v nic.

Bylo mi do pláče...v duchu jsem prosila Boha o nějakou radu, o pomoc, co mu mám říci, a tak se něco bleskovou poštou od Boha dostavilo.

,,Víš, můžu Ti už jen říct, že až Ti bude nejhůř, až Ti satan dá svůj účet, který bude opravdu vysoký, jediný, kam můžeš utéct je Bůh, on Tě zachrání, on za nás dal na kříž Ježíše, aby ses I TY MOHL DOSTAT DO JEHO KRÁLOVSTVÍ! Protože on je větší než všechno. On je dokonce větší než satan! Až upadneš u ďábla a až Ti bude podávat ruku Bůh, prosím, neodmítni ho, jen ho za tu ruku chyť a jdi s ním! PROTOŽE JEŽÍŠ TĚ MILUJE!

On na mě jen pohlédl, řekl věř si v něco co neexistuje, otočil se a odešel...

Dlouho jsem o tom přemýšlela, byl to pro mě silný zážitek, potkat někoho tak "ztraceného".. Když jsem se za nim dívala, jak odcházel poprosila jsem Boha, ať mu ukáže správnou cestu.

Ale pouze má modlitba za něj stačit nebude. Proto Vás chci poprosit i o Vaši modlitbu za něj. 

Děkuji +